Apply to Vote by Mail (Deadline: November 16)

Apply to vote by email! Scan the filled form and the national id, and email them to KQZ at ovpp@kqz-ks.org (The form can be downloaded here) — The deadline is on November 16th (Tuesday) !!!
————–

Rgjistrohuni për votim përmes email-it! Skenoni formularin e mbushur dhe letërnjoftimin, dhe pastaj dërgoni në KQZ në ovpp@kqz-ks.org (formularin mund t’a shkarkoni këtu) — 16 Nëntori (E Marte) është afati i fundit!!!
————–

Glasajte putem e-maila! Skenirajte popunjen formular i licnu kartu i posalite na ovpp@kqz-ks.org. Formular mozete preuzeti ovde – Rok za prijavu je 16 Novembar (Utorak)!!!

Apply to vote by email! Scan the filled form and the national id, and email them to KQZ at ovpp@kqz-ks.org (The form can be downloaded here) — The deadline is on November 16th (Tuesday) !!!


Rgjistrohuni për votim përmes email-it! Skenoni formularin e mbushur dhe letërnjoftimin, dhe pastaj dërgoni në KQZ në ovpp@kqz-ks.org (formularin mund t’a shkarkoni këtu) — 16 Nëntori (E Marte) është afati i fundit!!!


Glasajte putem e-maila! Skenirajte popunjen formular i licnu kartu i posalite na ovpp@kqz-ks.org. Formular mozete preuzeti ovde – Rok za prijavu je 16 Novembar (Utorak)!!!